Våra goa samarbetspartners!

Har kört många bikar genom åren men den absolut bästa är årets Yamaha. Bra fjädring och en motorkaraktär med riktigt gott klipp. Satte på ett nytt Akrapovic låter bra och förhoppningsvis bättre effekt. Har mappat om den lite, fräckt att kunna påverka motorkaraktären utifrån egna önskemål.

KLIM har knutit till sig förare och låtit dom komma till tals när det gäller material och design. Det märks när man köper dessa produkter att det är den bästa kvalitén på marknaden. Kolla in deras nya hjälmar. 

Proffs inom enduro, Jag uppskattar säkra leveranser och det lever Mc Service upp till. Mc Service är  återförsäljare för Yamaha. 1979 startade Hans Åberg Mc Service. Jag tror att jag var den första kunden.

Sonax gör livet lätt att leva då cykeln blänker och kedjan snurrar ljudlöst. Sonax har riktigt bra produkter med MOS oljan som favorit och Silikonspray för män som önskar lättvättade cyklar. Riktigt manliga grejer.

Bästa tvättmedlet !!!

VÄLKOMMEN till RG3 Suspension! Hos oss får du all hjälp du behöver med din fjädring till Motocross, Enduro, Motard samt Snöskoter. Vi utför kvalificerad Revalving, Service och tillhandahåller delar från ett flertal kända fjädringsmärken så som Showa, WP, KYB, Öhlins m.fl.

https://www.rg3scandinavia.com/sv-SE 


Enduroschool tackar för stödet och ser fram emot ett spännande år/Anders Olofsson